Frilans webutvikler og IKT Tekniker. Kan hjelpe til med det meste innenfor web, intranet, hosting, sms tjenester.

Webutvikling


Backend

Jeg driver for det meste med backend programmering, tar oppdrag på allerede fungerende koder og koder fra bunnen av, foretrekker PHP men lærer fort og har alltid muligheten til å benytte andre språk dersom det trengs.

Av noen ting jeg har kodet så er det kassesystem, faktureringsystem, inventarsystemer og automatiserte systemer. Har du noen ønsker eller en god ide, ta kontakt så kan vi se videre derfra.


WordPress

Du har muligens hørt om WordPress som et populært bloggverktøy, men WP er veldig mye mer en bare det. Man kan skreddersy det så avansert og så enkelt man vil, og det er her jeg kommer inn. Trenger du å skreddersy din WP installasjon eller trenger du hjelp med å installere den så er det bare å ta kontakt.

Jeg koder themes og plugins til WordPress etter ønske, det er ikke mye man ikke kan få til når man bruker et slik populært framework. Flere av mine kunders nettsider er WordPress basert og har fått mange gode tilbakemeldinger på det!


Opencart

Har du ikke hørt om OpenCart så bør du kanskje begynne å sjekke opp det dersom du har planer om å ha en nettbutikk. Det er et veldig bra framework, på lik linje med WordPress er dette også mulig å skreddersy med egene themes og plugins. Jeg har i mange år utviklet på OpenCart og har også to populære moduler til denne for fraktberegning og for kortbetaling.

Har du planer om en nettbutikk vil jeg anbefale deg å ta kontakt nå så kan vi diskutere litt hvordan vi skal gå frem videre!