Frilans webutvikler og IKT Tekniker. Kan hjelpe til med det meste innenfor web, intranet, hosting, sms tjenester.

SMS Tjenester


SMS Tjeneste

Jeg har mulighet til å tilby rimlige SMS tjenester for din bedrift, det kan være 2-stegs autorisering, hentemeldinger, verifiseringskoder eller påminnelse til avtaler. Her kan stå f.eks TJWeb som avsender.

Dette gir en mer professionell følelse for kunden og bli påmint på sms. Eksempelvis brukes dette av JEPaintball for å minne kundene på utleie en uke før og 2 dager før, vi har fått god respons om at dette er en veldig god tjeneste.

Man kan også motta sms på noen utvalgte nummer.


Sentralbord tjenester

Jeg har også mulighet til å sette opp egent sentralbord tjeneste for din bedrift. Her har jeg noen alternativer på leverandører og hjelper til med opplæring av bruken og oppsett av tjenesten. En slik tjeneste krever da at telefonnummeret blir flyttet over til leverandøren.

Ta gjerne kontakt om du lurer på noe så kan jeg eventuelt forklare hvordan man går frem videre.


MMS Tjeneste

Jeg har også mulighet for å sette opp automatiske tjenester innenfor MMS her kan man f.eks fortelle kunden at de kan ta bilde og sende til et gitt nummer dersom de lurer på mer informasjon om det produktet. Så vil da man ha et system hvor de ansatte får muligheten til å skrive informasjonen tilbake til kunden. En enklere opplevelse for mange kunder.

Det er mange muligheter med slike tjeneste som jeg beskriver her, er opp til deg å finne ut hvordan du vil bruke det så hjelper jeg deg videre! Ta kontakt så diskuterer vi derfra.Prøv her:

SMS Tjeneste

Fyll inn skjema nedenfor og motta SMS fra "TJWeb".
NB: Din IP vil fremstå i tekstmeldingen samt en liten forklaring på hvor meldingen kommer fra. Kun èn sms pr IP og nummer.

Ditt nummer (8 tegn):

Egen melding (50 tegn):