Frilans webutvikler og IKT Tekniker. Kan hjelpe til med det meste innenfor web, intranet, hosting, sms tjenester.

Remove unwanted posting from Facebook

The following text in this article is in Norwegian. Google translation is available here.

 NB: Trykk på bildene for større bilde!

Fjerne uønsket posting fra Facebook

Om du har en venn eller selv problemer med at du poster reklame som du aldri selv har skrevet så er det enkle steg du kan gjøre for å fjerne dette.

Det første man gjør er å identifisere hva programmet heter som har tilgang til din konto, det ser du på eksmpeleet under her så er det «Spar penger, stopp røyking!» programmet som er synderen til denne posten.

facebook-app-removal5

Nå er det bare å finne synderen og slette alle tilganger til din konto, det du gjør er å trykke på «tannhjulet» i toppen på facebook.

facebook-app-removal1

 

Der vil det komme en nedvalgsmeny hvor du kan velge «Kontoinnstillinger», da vil man komme på en side man burde lære mye om. Her kan du sette personverninnstillinger slik at ikke alle får tilgang bildene dine, navn, e-poster og mer som kan brukes til å missbruke deg og dine venners tillit. Men for å fjerne programmer som poster som deg kan du nå trykke på «Applikasjoner» som vist under her:

 

facebook-app-removal2

 

Trykk deg da inn på denne og du vil se en liste over Applikasjoner som du har akseptert og gitt tilgang til din facebook konto. Disse kan potensielt gjøre ALT med din konto. Så er det noen du absolutt ikke kjenner til trykk på krysset på høgre side med en gang.

facebook-app-removal3

 

Man kan også trykke på rediger, da kan man se hva hvert program har fått tilgang til, se f.eks hva skype får lov å gjøre med min facebook konto her:

facebook-app-removal4

 

Her kan man også krysse av hver enkelt tilgang om man ikke helt stoler på programmet.

– Thorleif Jacobsen

Categories:

Web tips

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.